Vanliga frågor

Här hittar du information och svar på vanliga frågor.
Öppettider

Caféet är stängt för sommarsäsongen.
Vi har öppet för bokade sällskap under jul och h
är hittar du mer info om våra erbjudande under jul.

Allergier

Allt vi bakar och producerar sker i samma lokal och därför kan vi inte helt garantera att det är fritt från verken gluten, mjölkprotein, mandlar eller ägg. Men vi försöker alltid ha något till alla och bakar en hel del själva. Vi köper även in lite alternativ som är helt fritt från allergener. Vi använder inga jordnötter eller hasselnötter i lokalen. 

Betalningssätt

Det går bra att betala med kort, kontanter eller Swish. 

Hitta till oss

Adressen är Flättinge Uppegård 4, 561 91 Huskvarna. 

Från Jönköping/Gränna via motorvägen (E4:an) kör du enklast av vid Motell Vätterleden (avfart nr. 102) och följer vägen i drygt 5 km. Sväng sedan av höger mot Flättinge och följ vägen i ca 2km. Caféet ligger på högersida och parkering finns på både höger och vänstersida. 

Från Jönköping via gamla Riksettan, följ vägen genom Skärstad och backen efter Skärstad samhälle, på krönet svänger du vänster, står skyltat Flättinge och Café. Följ sedan vägen och Caféskyltarna i ca 2 km. Caféet ligger på vänstersida och parkering finns på både höger och vänstersida. 

Från Gränna via gamla riksettan, följ vägen genom Ölmstad och ta första avfarten i rondellen. Följ vägen ett par hundra meter och sväng sedan vänster mot Flättinge. Följ vägen vägen i ca 2km, caféet ligger på högersida och parkering finns på både höger och vänstersida.

Det går även att ta bussen till oss, ta 121 från Jönköping eller Gränna och hoppa av vid hållplats Kullen (Skärstad). Gå in på vägen som visar mot Flättinge och följ skyltarna mot café, cirka 2 km. 

Hundar

Det går jättebra att ta med hunden så länge den befinner sig utomhus eller i Gammelstugan (det gamla huset mittemot caféet), men den får inte vara inne i cafélokalen. 

Handikappanpassat

Det går att köra upp med bilen nästan hela vägen fram till dörren och det finns även handikappsparkering. En av entrédörrarna är anpassad för rullstol och nedervåningen lika så, där det även finns en toalett. Utomhus är det kuperat men vi hjälper gärna till att flytta borden till en bättre plats för er. 


Här kan du köpa våra sötlupinsprodukter

ICA Supermarket Bankeryd 
ICA Nära Kaxholmen   
Coop Gränna
Stora Coop Jönköping                   
Stora Coop Kalmar
Stora Coop Norremark
Coop KristinedalKontakta oss

Mail
info@flattingegardscafe.se
 
Telefon

 0791 005 554                                                                                                       

Adress
Flättinge Gårdscafé
Flättinge uppegård 4
561 91 Huskvarna