Vanliga frågor

Här hittar du information och svar på vanliga frågor.

Vilka öppetider Gårdscaféet har
Har stängt för sommarsäsongen.

Allergier

Allt vi bakar sker i samma lokal och därför kan vi inte helt garantera att det är fritt från verken gluten, mjölkprotein, mandlar eller ägg. Men vi försöker alltid ha något till alla och bakar en heldel själva. Men köper även in lite alternativ som är helt fritt från allergener. Vi använder inga jordnötter eller hasselnötter i lokalen. 

Betalningssätt

Det går bra att betala med både kort, kontanter och Swish. 

Hitta till oss

Adressen är Flättinge Uppegård 4, 561 91 Huskvarna. 

Från Jönköping/Gränna via motorvägen (E4:an) kör du enklast av vid Motellvätterleden (avfart nr. 102) och följer vägen i drygt 5 km. Sväng sedan av höger mot Flättinge och följ vägen i ca 2km. Caféet ligger på högersida och parkering finns på både höger och vänstersida. 

Från Jönköping via gamla riksettan, följ vägen genom Skärstad och backen efter Skärstad samhälle, på krönet svänger du vänster, står skyltat Flättinge och Café. Följ sedan vägen och Caféskyltarna i ca 2 km. Caféet ligger på vänstersida och parkering finns på både höger och vänstersida. 

Från Gränna via gamla riksettan, följ vägen genom Ölmstad och ta första avfarten i rondellen. Följ vägen ett par hundra meter och sväng sedan vänster mot Flättinge. Följ vägen vägen i ca 2km, caféet ligger på högersida och parkering finns på både höger och vänstersida.

Det går även att ta bussen. Ta 101 från Jönköping eller Gränna och hoppa av vid hållplats Kullen (Skärstad). Gå in på vägen som visar mot Flättinge och följ skyltarna mot café, cirka 2 km. 

Hundar

Det går jättebra att ta med hunden så länge den befinner sig utomhus, men den får inte vara inne i lokalen. 

Handikappanpassat

Det går att köra upp med bilen nästan enda fram till dörren och det finns även handikappsparkering. En av entrédörrarna är anpassad för rullstol och nedervåningen lika så, där det även finns en toalett. Utomhus är det kuperat men vår personal hjälper gärna till att flytta borden till en bättre plats för er. 


Kontakta oss
MAIL
info@flattingegardscafe.se

TELEFON

                                                                                                             0791 005554

ADRESS
Flättinge Gårdscafé
Flättinge uppegård 4
561 91 Huskvarna